Rămâi conectat

Sport

FOTO, în derby „de Daia”, victorie pentru Dalia Sport, 2-1 cu Viitorul Spicul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Spicul Daia - Dalia Sport Daia 5Dacă în tur, derby „de Daia” din Liga a IV-a s-a încheiat cu o remiză fără gol, acum, Dalia Sport a câștigat meciul din deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0).

*Atmosferă de sportivitate

Golurile au fost marcate de D. Pop (30) și Coman (38), respectiv G. Schiau (70), pentru gazde, care au redus din handicap. În acest meci, unul spectaculos mingea a fost trimisă de 5 ori în bară, în trei rânduri de către gazde și în alte două cazuri de către oaspeți. Meciul a avut două reprize diferite, prima dominată de Dalia Sport, iar a doua de echipa lui Paul Ciucă. Un lucru remarcabil, în ciuda rivalității între cele două echipe, nu s-au înregistrat evenimente regretabile, sportivitatea păstrându-se pe teren.

Foto: Ionuț Ispas

În alte partide ASC Pianu – Inter Ciugud 3-2 (2-1): Ad. Furdui (15), V. Constantin (19), I. Bărculeț (90)/ Iouraș (45), D. Ursu (62).

După ce oaspeții au egalat de la 0-2, I. Bărculeț a marcat un eurogol cu un șut de la 45 de metri, o reușită de senzație care a adus victoria gazdelor!

Euro Șpring – CIL Blaj 3-0 (1-0): Mihaiu (26, 80), N. Popa (63). În minutul 58, Mănășturean (CIL) a fost eliminat.

[nggallery id=2016]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea