Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Horațiu Josan, candidatul ALDE Alba pentru Camera Deputaților a votat „pentru a reda România românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul ALDE Alba la unul dintre cele 308 fotolii de deputați din viitorul Parlament al României, aiudeanul Mihai Horațiu Josan, a votat duminică dimineață, la ora 9.30, alături de soția sa Luminița la circumscripția electorală deschisă la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud. Fostul șef al administrației locale a precizat la ieșirea de la urne că și-a exprimat votul cu speranța că va reuși să strângă voturile necesare pentru a deveni deputat de Alba.

„Am votat pentru municipiul Aiud, pentru microregiunea „Alba de Jos”, pentru județul Alba și am votat pentru a reda România românilor, cu demnitate”.

Candidatul ALDE, inginerul Mihai Horațiu Josan a fost primarul municipiului Aiud timp de patru mandate și șeful Partidului Național Liberal (PNL), până la unificarea acestuia cu Partidul Democrat Liberal (PDL). După unificare Mihai Horațiu Josan a „migrat” în  Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), unde la numai câteva luni de la aderare i s-a propus să candideze (numărul unu pe listă) pentru funcția de deputat de Alba.

Născut în 27 septembrie 1963, La Vințul de Jos, Mihai Horațiu Josan a absolvit Facultatea de Mecanică Institutul Politehnic „Traian Vuia” din Timişoara în anul 1989, iar din 1990 a muncit ca inginer la fosta Întreprindere Metalurgică Aiud (IMA) și a ocupat funcția de președinte al organizației de tineret a PNȚCD Alba și vicepreședinte PNȚCD Aiud. Din anul 2003 a devenit vicepreşedinte al organizaţiei locale a PNL Aiud, iar din anul 2003 și membru al Biroului Permanent PNL Alba. A fost consilier local în perioada 1992-1996, după care a fost primar al municipiului Aiud timp de patru mandate. Este căsătorit, are doi copii și ca orice om hobby-uri. Este pasionat de beletristică, sport, muzică, filme, colecționar de cuțite, mape, pixuri, timbre.

Dorel Lazăr


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea