Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Flori și felicitări oferite femeilor membre ale CARP Cugir de 8 Martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Femeile prezente în cursul acestei dimineți la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP) din Cugir pentru rezolvarea unor probleme legate de împrumuturi sau de achitarea unor obligații financiare, au avut parte de o surpriză cât se poate de plăcută.

Președintele asociației ,,Solidaritatea”, Vistian Blaga, împreună cu reprezentanți ai conducerii CARP le-a invitat  pe distinsele doamne, membre ale amintitei case de ajutor reciproc, la Clubul CARP al Persoanelor Vârstnice situat în imediata vecinătate. Acolo au fost felicitate cu prilejul zilei de 8 martie, li s-au oferit flori, dulciuri și răcoritoare.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

,,Este un prilej de bucurie pentru noi să avem ocazia, ca astăzi, când este o zi specială pentru dumneavoastră, să vă oferim câte o floare din partea CARP, să vă urăm sănătate și multe bucurii alături de cei dragi”, le-a transmis invitatelor prezente președintele CARP Vistian Blaga.

   (C.P.)

[nggallery id=3544]

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea