Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Femeile social-democrate din Alba și-au ales conducerea. Vezi cine va ține frâiele organizației în următorii 4 ani!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 3 septembrie, la Organizaţia de Femei a Partidului Social Democrat din Alba au avut loc alegeri. La ședința care s-a desfășurat în sala de conferințe de la Hotel Parc au participat aproape 200 de membre PSD din tot județul.

Structura de conducere a OFSD Alba nu a suferit modificări semnificative. Social-democratele au reconfirmat-o în funcția de președinte, pentru un nou mandat de patru ani, pe Marcela Dărămuș. Aceasta ocupă funcția de șef al ISJ Alba și este consilier județean din 2012, în mandatul trecut ocupând funcșția de consilier local la Alba iulia.

Alegeri OFSD Alba (10)

Consiliul Judeţean de conducere OFSD Alba este format din 11 vicepreşedinţi, un secretar şi 61 de membri.

În funcțiile de vicepreşedinţi au fost aleși: Daniela Floroian (profesor, Alba Iulia), Liliana Ciortea (profesor, Aiud), Lia Mărginean (administrator, Blaj), Paraschiva Nistor (economist, Sebeş), Anca Simina (sociolog, Abrud), Ioana Nariţa (jurist, Baia de Arieş), Julieta Isarie (medic, Cugir), Olga Cătană (profesor, Cîmpeni), Cornelia Oltean (economist, Ocna Mureş), Lacrima Ungur (profesor, Teiuş), Daniela Puşcău (funcţionar, Zlatna).

Alegeri OFSD Alba (8)În funcția de secretar al organizației a fost aleasă Mirela Buta (economist, Alba Iulia).

 

Invitatul special al evenimentului a fost europarlamentarul Viorica Dăncilă, desemnată recent preşedinte interimar al Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD), în condiţiile în care Rovana Plumb nu mai poate îndeplini această funcţie după ce a fost aleasă pe 20 martie preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Alegeri OFSD Alba (1)

 Alegeri OFSD Alba (5)De asmenea, alături de colegele lor social-democrate au fost și liderii masculini ai organizației PSD Alba, între care îi aminim pe Ioan Dîrzu, Călin Potor, Ioan Florea, Ovidiu Jidveian, Dorin Sandea.

 

Potrivit președintei OFSD Alba, Marcela Dărămuș, organizaţia femeilor social-democrate din Alba are 3477 de membri, cu aproape 60% mai mulți faţă de acum cinci ani. De asemnea, unul dintre principalele obiective al OFSL Alba este atragerea de noi membri și promovarea femeilor din organizație pe locuri eligibile pe liste, la alegerile de anul viitor.

 

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea