Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Femeie din Alba, care cerșea simulând un handicap sever, amendată de jandarmi la Râmnicu Vâlcea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini cu o femeie de 36 de ani din județul Alba, care cerșea mila trecătorilor din Râmnicu Vâlcea simulând un handicap sever la membrele superioare, au ajuns celebre pe internet.

Aventura femeii la Vâlcea s-a încheiat, în momentul în care jandarmii au observat că, pentru a atrage compasiunea și sprijinul material al cetățenilor, cerșetoarea îşi disimulase mâinile în faşă sanitară îmbibată cu sos de roşii.

„Luni, 01 septembrie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflaţi în misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în zona municipiului Râmnicu Vâlcea au observat, în jurul orelor 11:00, în zona Cozia, o femeie care apela la mila cetăţenilor ce intrau sau ieşeau din magazinele complexului Cozia.
Modul în care femeia se manifesta a atras atenţia jandarmilor care au oprit-o şi au constatat că aceasta îşi disimulase mâinile în faşă sanitară îmbibată cu sos de roşii, pentru a da impresia unui handicap sever, în scopul obţinerii de bani de la cetăţeni.
Jandarmii au identificat-o pe C. Simona, de 36 de ani din judeţul Alba, pe care au sancţionat-o contravenţional cu avertisment în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice”, se precizează în comunicatul remis presei de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

Reprezentanții Poliției și Jandarmeriei susțin că mulți dintre cerșetorii specializați în această activitate folosesc adesea trucuri pentru a simula dizabilitati grave, cu scopul de a face mai ușor rost de bani de la trecători.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea