Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ex-uniristul Nicuşor Stanciu (Steaua) face reclamă la o celebră firmă producătoare de ceasuri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul unirist Nicuşor Stanciu, fotbalist care va împlini 21 de ani în 7 mai, a făcut recent reclamă, alături de alţi colegi de la echipa de club Steaua, la o celebră firmă producătoare de ceasuri.

Impresarul Anamaria Prodan, soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf a parafat un angajament, pentru 6 luni, cu o cunoscută firmă de ceasuri din lume, doar pentru promovarea brandului în ţară. Pentru Anamaria Prodan au făcut reclamă Lukasz Szukala, Adi Popa, Nicuşor Stanciu, Lucian Filip şi Paul Parvulescu. Gazeta Sporturilor scrie că niciun jucator nu a primit bani pentru aceste reclame. Respectivii fotbalişti au participat la mai multe şedinţe foto pentru promovarea ceasurilor respective.

La shootingul foto, AnaMaria Prodan împreună cu Lukasz Szukala, Paul Pîrvulescu, Adi Popa, Nicușor Stanciu și Lucian Filip au pozat pentru o reclamă la Guess, importantă firmă de ceasuri și bijuterii.

Nicusor Stanciu 1Venit vara trecută în „Ghencea, Nicuşor Stanciu, unul dintre cei mai promiţători jucători ai campioanei, Nicușor Stanciu s-a aflat într-o postură inedită: “Sînt fericit și mândru! Am muncit mult să ajung aici. Sunt imaginea unui brand internaţional şi este minunat”, a declarat acesta din urmă pentru fanatik.ro.

Nicuşor Stanciu a fost vândut de dispăruta Unirea Alba Iulia în 2011 pentru suma de 224.000 de euro şi este cotat în acest moment pe transfermarkt.de la 1,8 milioane euro. În actualul sezon, cel mai bun din carieră, a bifat 25 de meciuri a înscris 5 goluri şi a oferit 6 pase decisive. FC Vaslui a încasat 700.000 de euro vara trecută pentru fotbalistul lansat de gruparea din Cetatea Marii Uniri.

[nggallery id=1495]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea