Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj s-au implicat, din nou, în campania „Săptămâna legumelor și fructelor donate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ca în fiecare an, elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj s-au implicat în desfășurarea campaniei „Săptămâna legumelor și fructelor donate” din perioada 14-18 noiembrie a.c. Consiliul elevilor s-a ocupat de organizare și colectarea produselor, având ca președinte pe eleva Diana Anușcă. Întreaga acțiune s-a desfășurat sub atenta supraveghere și strânsa colaborare cu echipa managerială, reprezentată de domnul dir. Ioan Marcu și doamna dir. adj. Elena Drăgan.

elevi02Acțiunea de colectare a produselor a avut ca scop sensibilizarea elevilor cu privire la situația dificilă în care se află persoanele din orașul nostru. Reprezentanții consiliului elevilor înpreună cu doamna consilier prof. Ioana Breazu și profesorii diriginți au discutat cu elevii despre importanța acestei activități și efectul darului oferit.

Legumele și fructele strânse au fost donate Asociaţiei Filantropia Ortodoxă, filiala Blaj, în urma parteneriatului de colaborare încheiat între cele două instituții. Trebuie menționat sprijinul acordat și implicarea din partea domnului prof.pr. Ștefan Cătăuță, care a efectuat demersurile necesare pentru ca produsele să ajungă destinație.

Prin această acțiune s-a intenționat consolidarea abilităților elevilor de a ajuta, de a se implica activ în viața socială, pentru dezvoltarea  responsabilității acestora.

[nggallery id=3107]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești a scos concurs pentru 300 de locuri, 275 „subofițer de pompieri și protecție civilă” și 25 de locuri „subofițer administrativ” 25 de locuri. „Vrei sa fii coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea