Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevi de la Liceul ”Regina Maria” din Alba Iulia au susținut examenul de competențe la pictură, ceramică și arhitectură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, la Liceul de Arta ”Regina Maria” din Alba Iulia, elevii clasei  a XII-a de arte plastice si arhitectura, dupa patru ani de pregatire artistică și vocațională, au susținut examenul de competențe profesionale nivel 4 / atestat, la specializările pictură, ceramica si arhitectură.

elevi01Fiind o clasa mixta, adica de arte și de arhitectură , din 32 de elevi înscriși, 28 au susținut probele de examen, astăzi, promovând cu brio toți, atât la proba orală cât și la proba practică, unde comisia și ceilalți elevi interesați au putut viziona o expoziție de peste 50 de lucrari de artă și machete arhitecturale însoțite de planșe tehnice explicative.

Felicit pe această cale, atât din partea doamnei prof. Marcela Eugenia Dărămuș, Inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Alba cât și din partea mea prof. Alexandrina Filip, de această dată, în calitate de profesor al Liceului de Arta ,, Regina Maria,, Alba Iulia , toți elevii implicați in acest examen care atestă nivelul de pregatire in domeniul artistic și certifica  actul didactic și calitatea liceului de profil artistic, în județul nostru.

Felicit întreg colectivul catedrei de arte format din profesori excepționali, care s-au implicat direct în formarea acestor elevi, pe tot parcursul celor patru ani de studiu.

Biroul de presa I.s.j Alba

Prof. ALEXANDRINA FILIP

[nggallery id=2157]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea