Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Elevi ai Colegiului Tehnic ”Ion D. Lăzărescu” Cugir, participanți la concursul „Construcțiile: tradiție și viitor”, Timișoara 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 1.000 de elevi din întreaga țară și Republica Moldova s-au aflat  în weekendul trecut în orașul de pe Bega pentru a lua parte la concursul ,,Construcțiile – tradiție și viitor”, desfășurat în cadrul acțiunii ,,Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău”.

La eveniment a participat și un grup de 14 elevi ai Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” din Cugir însoțiți de prof. Călugăr Monica și Dache Liliana.

Programul a cuprins trei zile de activități diverse, dintre care menționăm: vizita la ,,Experimentarium”, sala unde au loc experiențele practice la disciplina fizică, Laboratorul de încercări mecanice, Laboratorul de instalații termice și electrice și cel de cadastru(măsurări de teren). Potrivit participanților, activitățile științifice din orașul care a găzduit manifestarea au fost completate cu ,,Noaptea Muzeelor”(vizită la Muzeul de artă) și participare  la un concert de vioară.

(C.P.)

[nggallery id=4011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea