Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO. Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, cu rezultate bune și atitudine demnă, avansați în grad

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfârșitul primului semestru din acest an școlar a reprezentat, printre altele şi  momentul bilanțului. Astăzi, 2 februarie 2017, la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul”, au fost analizate, evaluate și comparate  rezultatele școlare și disciplinare obținute de elevii purtători de uniformă albastră cu lampas.  A urmat avansarea  în  grad a  elevilor cu rezultate bune și cu o bună atitudine demnă de a fi copiată  de cei mai tineri. Bilanțul s-a încheiat cu premierea competiției sportive interne Cupa ”24 Ianuarie”, câştigată de compania elevilor de clasa a XI-a.

Un alt moment important al zilei premergătoare vacanţei intersemestriale a fost şedinţa cu părinţii elevilor din clasele a X-a şi a XI-a.  Această întâlnire a constituit un bun prilej de consolidare a parteneriatului școală-familie, problemele abordate fiind de interes comun pentru cei doi an de studiu, cu focalizare pe noua orientare privind examenele de admitere în instituțiile militare de învățământ superior.

A existat o deschidere  spre comunicare de ambele părți, problematica abordată a fost amplă atât la discuțiile în plen cât și la cele pe clase. Şedinţa cu părinţii s-a încheiat cu un scurt spectacol artistic prezentat de către formaţiile artistice ale colegiului.

Felicitări și o vacanță plăcută!

Text si foto Daniela Filimon

[nggallery id=3362]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea