Rămâi conectat

Sport

FOTO: echipament-sponsorizare pentru copiii fotbalişti de la AS Cricău | Gest de suflet al unui părinte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toţi cei 40 de copii de la AS Cricău, antrenaţi de Alexandru  Kalanyos au primit sponsorizare câAS Cricau 16te un rând de echipament de joc. Sprijinul a venit din partea unui părinte cu suflet mare din localitatea Tibru, comuna Cricău, ce are băiatul înscris la proaspătul club şi a dorit să facă acest frumos gest pentru micuţii jucători. „Este îmbucurător faptul că am început un proiect de suflet, împreună cu domnul profesor Kalanyos şi părinţii din localitate. Am întâlnit persoane care sunt interesate să contribuie ca fericirea şi visul fiecărui copil să devină realitate, iar pe această cale le mulţumesc„, a comentat Darius Iacşa.

Copii de la AS Cricau au primit sponsorizare câte un echipament de joc din partea unei persoane ce reprezintă o firmă privată. „Apulum Technologies este orgolioasă să îşi doneze un mic contribut pentru fericirea şi visul oricărui copil de a juca fotbal !!!…Invităm pe această cale pe toţi care au posibilitatea să ajute copiii să se simtă fericiţi să vă implicaţi, oriunde vă aflaţi… Ei sunt viitorul nostru şi unicul motiv pentru care muncim„, este mesajul persoanei generoase.

[nggallery id=932]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea