Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Echipa Sendy Club din Alba Iulia – locul 6 la finala concursului de canotci Rowmania, de la Tulcea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa Sendy Club, care a reprezentat Alba Iulia în finala concursului de canotci Rowmania, de la Tulcea, a ocupat locul 6, la sfârșitul competiției care s-a desfășurat duminică – ne-a anunțat unul dintre participanți.

Au concurat vâslașii: George Țălnar, Cristian Adrian, Dan Pușcău, Catalin Cioară, Micu Adi, Hang Adrian, Adrian Roșian, Lup Alin Lucian, Bacy Baci, Ana Țălnar și Sendy Țălnar iar rezerve au fost: Mircea Crișan și Claudiu Ciur – antrenor al lotului olimpic de canoe al Statelor Unite, după cum a scris Sendy Țălnar pe pagina sa de Facebook.

14079685_629175130594695_1900346686537450807_n

Albaiulienii au ajuns să concureze la Tulcea după ce au ieșit învingători în competiție desfășurată pe Mureș, la Partoș, la începutul lunii august, ocupând primul loc dintre cele 21 de echipe înscrise în concurs.

14046020_1358306127532833_8075214641515051647_n

Reamintim că Rowmania este un proiect inspiraţional, avându-l în centru pe Ivan Patzaichin, al cărui obiectiv este promovarea mişcării în aer liber, în ambarcaţiuni cu vâsle, pentru o mai bună înţelegere a naturii. Rolul este şi acela de a crea coeziune în comunitatea locală unde se desfășoară fiecare etapă, prin punerea în valoare a unui spațiu public de socializare şi prin asigurarea unor activități de agrement și oportunități de activități conexe.

Foto: Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea