Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Drumurile cartierului ”Meridian” din Alba Iulia au fost nivelate și pietruite. În 2016 ar putea fi asfaltate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumurile complexului rezidențial ”Meridian” din Alba Iulia au trecut, vineri, printr-un proces de compactare și nivelare, iar în unele locuri s-a așternut pietriș, au confirmat reprezentanții Primăriei Alba Iulia. În 2016, strada Costache Negruzzi ar putea fi asfaltată, potrivit sursei citate.

Meridian Alba Iulia13Acestea sunt reparații curente care se fac, anual, pe toate străzile din municipiul Alba Iulia, unde este cazul. Firma care s-a ocupat de întreținerea drumurilor din complexul rezidențial ”Meridian” este Newamport Compani Srl.

Inițiativa de nivelare a drumurilor nu a fost apreciată pozitiv de unul dintre localnici. Acesta ne-a invitat să vedem cum va arăta strada după prima ploaie, considerând că va fi la fel ca înaintea executării lucrărilor. Proprietarul a mai spus că lucrarea a durat în jur de 3 ore.

Drumurile din cartierul ”Meridian”, îndelung criticate de localnici

Proprietarii imobilelor au cerut în repetate rânduri, prin intermediul presei, reabilitarea străzilor din zonă, fiind nemulțumiți că după ce ies din cartier, în zilele ploioase, trebuie să-și curețe încălțămintea. O parte din ei au precizat că au fost în audiență la primarul Mircea Hava, însă, insistențele nu au avut niciun ecou.

Imobilele din cartierul Meridian s-au construit în anul 2006.

Zona este în apropierea centrului comercial Alba Mall.

[nggallery id=557]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea