Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Doi elevi ai Școlii de Jandarmi Fălticeni, în stagiu de practică la Jandarmeria Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „ Petru Rareş ” Fălticeni, aflaţi în anul II de studiu, seria 2015 – 2017 vor executa stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, în perioada 13 martie – 14 aprilie a. c., anunță Jandarmeria Alba.

Elevii vor deprinde tainele muncii de jandarm în cadrul structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică ale inspectoratului, unde au fost repartizaţi.

Fiecare elev îşi va desfăşura activitatea pe lângă un jandarm cu experienţă, care îi va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât, noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren, precizează Jandarmeria Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea