Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Doi blăjeni, mamă și fiu, prinși în flagrant la Alba Iulia, în timp ce sustrăgeau haine din containerele ”Caritas”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În seara zilei de 26.06.2017 ora 19.20, o  patrulă din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia a surprins în flagrant pe numita V.M.O. în  vârstă de 35 ani, fără ocupaţie, domiciliată în municipiul Blaj, și pe fiul acesteia, minorul V.D. în timp ce sustrăgeau articole de îmbrăcăminte din containerele CARITAS, amplasate la intersecția B-dul Încoronării cu str. Octavian Goga.

La momentul efectuării controlului, au fost găsite asupra acestora 3 saci cu haine (peste 100 de articole de îmbrăcăminte).

Polițiștii locali au întocmit procesul verbal de constatare a infracțiunii flagrante conform art.293, alin.(3) din Legea nr.135/2010 privind Codul de procedură penală și l-au predat organului de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea și bunurile ridicate cu ocazia constatării infracţiunii flagrante au fost puse la  dispoziţia organului de urmărire penală.

Pe această cale, Poliția Locală roagă din nou cetățenii, să sesizeze de urgență Dispeceratul Poliției Locale (Tel. 0258-989), atunci când surprind orice eveniment pe raza municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea