Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Diana Petrariu va reprezenta Alba Iulia la Miss Transilvania 2015, unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din țară

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10669058_782790371784535_7705631199336724383_oO tânără de 19 ani va reprezenta Alba Iulia la Miss Transilvania 2015. Cu dimensiuni de invidiat, aproape perfecte, 92-63-90, Diana Petrariu intră în cursa pentru titlul de Miss alături de alte 19 concurente din toate colțurile Ardealului. Frumoasa albaiuliancă nu are o experiență vastă în modelling însă are potențial, fapt pentru care a trecut de casting unde a impresionat juriul cu trăsăturile ei. Evenimentul se va desfășura în data de 23 august, la Bistrița.

Diana Petrariu a absolvit Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, profilul matematică informatică și urmează să-și continue studiile la Academia de Studii Economice din București, profiul Finanțe, Burse de valori, Bănci și Asigurări. În trecut, a cochetat cu modellingul, la vârsta de 15-16 ani, însă nu a fost fost o prioritate pentru ea, fiind axată în principal pe școală. La actual, deține un titlu de ”Miss Adolescență” acordat de o agenție de modă în cadrul unui concurs local.

În timpul liber, tinerei îi place să pozeze pentru diferiți fotografi locali, să se relaxeze la piscină și să iasă în oraș cu prietenii.

Cu o înălțime de 1,74 m, frumoasa albaiuliancă ar avea toate șansele să devină Miss Transilvania 2015, însă rămâne de văzut dacă și jurații vor fi impresionați de reprezentanta orașului Alba Iulia.

miss transilvania 2015Anul acesta, cel mai prestigios concurs de frumusețe din Transilvania va avea loc la Bistrita, pe data de 23 august! În fața unui public extrem de numeros, prezent la Zilele Orașului Bistrița, cele 20 de concurente vor defila pe muzica live a lui Bogdan Vlădău și a bandului său. Nonis G va întreține atmosfera, iar Vlad Morar, câștigătorul Mister Transilvania 2015, va susține un mini-concert. Vlad e un tânăr extrem de talentat, student la Conservatorul din Cluj.

Ramona Felba, designer ale cărei rochii au fost purtate la Oscar, se va ocupa de ținutele concurentelor.

În cele 90 minute alocate concursului echipa MissTv a pregătit numeroase surprize atât concurentelor cât și publicului spectator!

[nggallery id=846]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea