Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Despărțire emoționantă la Consiliul Județean Alba! Vremea pensionării pentru adevărate simboluri ale instituției!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ion Dumitrel _Mariana HurubeanSfârșitul ultimei ședințe de consiliu județean din 2014 a reprezentat un bun prilej pentru conducerea instituției să își arate aprecierea pentru cinci dintre angajații care începând cu 2015 urmează să se pensioneze.

Este vorba despre despărțirea de niște adevărate simboluri ale Consiliului Județean Alba, cum este secretarul instituției Mariana Hurubean, Tiberiu Toma – angajat la CJ odată cu înființarea județului, Elena Anghel – cu aproape 40 de activitate în domeniul culturii, Eugenia Mărginean – arhitectul șef al județului și Magdalena Bene.

Preledintele CJ Alba, Ion Dumitrel, le-a oferit fiecăruia dintre ei diplome și un cadou surpriză.

“A fost pentru mine o onoare să vă asist. Nu vă fac nicio concesie spunându-vă că vă apreciez foarte mult. Comparativ cu alte județe aici se lucrează bine, există dialog și acest lucru se vede în rezultatele obținute”, le-a spus Mariana Hurubean colegilor aflați în sală.

„Băiatul judeţului“, după cum îl numeape Tibi Toma prim secretarul judeţului Alba George Homoştean, are 71 ani şi de 44 de ani lucrează în Consiliul Judeţean Alba. Pe 22 februarie 1968, acesta era preluat de conducerea Consiliului judeţean Alba de la Sfatul Raional Aiud. Astăzi nea Tibi și-a luat rămas bun de colegi, exprimându-și toată disponibilitatea de a ajuta cu ce poate în continuare la bunul bers al lucrurilor în instituție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea