Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: DentaRays, cel mai modern cabinet de radiologie dentară digitală din Alba Iulia, a împlinit 2 ani de activitate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei care au nevoie de investigații imagistice dentare pot apela cu încredere la DentaRays, cel mai modern cabinet de radiologie dentară digitală din Alba Iulia. Deschis în urmă cu 2 ani, centrul a reușit să se facă renumit prin serviciile de calitate oferite și prin echipamentele noi care răspund celor mai înalte standarde, dar și datorită prețurilor minimale stabilite. 

La ceas aniversar, conducerea mărturisește că în cei doi ani de activitate s-a bucurat de colaborări cu zeci de medici stomatologi, care se declară extrem de mulțumiți. De asemenea, pragul cabinetului a fost trecut de câteva mii de pacienți satisfăcuți de calitatea serviciilor, dar mai ales de timpul de așteptare.

Cabinetul este dotat cu aparatură de ultimă generație, din gama de vârf în domeniul radiologiei dentare, iar investigațiile se realizează cu doze minime de radiații. Imprimarea filmului se face pe loc, cu ajutorul unui printer cu laser ce folosește metoda uscată.

”Pentru cei care se tem de doza de radiații absorbită în timpul radiografiei digitale, precizăm că aceasta este cu 70-80% mai mică decât în cazul celei clasice.  Metoda clasică presupunea o doză mare de radiație prin care se imprima efectiv imaginea zonei examinate pe film. În prezent, prin tehnologia digitală, aparatul, prin construcție, este prevăzut cu un senzor foarte sensibil ce necesită o doză foarte mică de radiație pentru a forma imaginea de înaltă rezoluție și a o transmite pe calculator”, spune Ioana Maria Ciortea, tehnician radiolog.

Potrivit acesteia, medicii și pacienții care aleg DentaRays pot opta pentru modul în care doresc să primească rezultatul radiografiei. Acesta poate fi imprimat pe film, pe CD sau poate fi expediat pe email.

Legat de prețuri, dacă o radiografie retroalveolară costă 15 lei, una panoramică ajunge la 45 de lei.

DentaRays este amplasat într-un spațiu modern pe strada Aurel Vlaicu, nr. 27A,  Alba Iulia, la aproximativ 100 de metri în spatele Hotelului Cetate. Cabinetul dispune de personal specializat, iar zona este prevăzută cu spații de parcare. Timpul de așteptare pentru o radiografie este de aproximativ 3-5 minute.

Orarul de funcționare este de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00. Pentru cei care doresc mai multe informații punem la dispoziție un număr de telefon: 0758 874 917 și adresa de email: [email protected].

[nggallery id=4220]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea