Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Demonstrații de gimnastică pe cal, jocuri și cântece de Ziua Copilului, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

ziua copilului aiud 1Copiii Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud au avut parte de o petrecere pe cinste de ziua lor. Marți, 2 iunie 2015, începând cu ora 10:30, a fost program special la grădiniță, prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului. Educatoarele au pregătit pentru copii, în colaborare cu părinţii,  o suită de manifestări menite să marcheze această zi: ateliere de creaţie, desene pe asfalt, jocuri distractive, întreceri sportive, probe de forţă şi îndemânare. Programul a fost deosebit de interesant şi de această dată.

Faţă de anii anteriori, organizatorii au pregătit ceva inedit pentru acest an şi anume au invitat să petreacă alături de copiii grădiniţei  şi copii cu dizabilităţi, foştii preşcolari, acum elevi în Şcoala Gimnazială Axente Sever Aiud.

O altă noutate care a încercat să-i surprindă pe copii a fost desfăşurarea unei şedinţe de terapie pedagogică  organizată de Asociaţia de Recuperare și Agrement prin Călărie Leorinţ sub îndrumarea terapeuţilor Balogh Csilla şi Balogh Csaba.  Asociaţia a prezentat o demonstraţie de gimnastică pe cal cu copiii din grădiniţă, care participă la activităţile organizate în cadrul asociaţiei, o activitate de voluntariat oferită de asociaţie, prin care aceasta prezintă progresele realizate de copii prin călărie pedagogică.

ziua copilului aiud5Activitatea s-a desfăşurat în baza parteneriatului încheiat între Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud şi asociaţie, în cadrul proiectului intitulat „Dăruind vei dobândi”. Acest eveniment a dorit să ofere şanse egale tuturor copiilor indiferent de dizabilitatea lor, deoarece pe cal toţi copiii sunt egali.

Nu au lipsit de la peterecerea lor nici jocurile și întrecerile sportive.

În încheiere s-a organizat un moment distractiv cu  cântece şi dansuri pentru cei mici. Toţi copiii prezenţi au primit premii pentru participarea la eveniment.

„Pentru bucuria pe care au trăit-o copiii şi pentru premii, conducerea grădiniţei  mulţumeşte iniţiativei sponsorilor Farmacia  Speranţa Aiud,  Asociaţiei Maria Agapia Aiud,  precum şi preşedintei Comitetului de părinţi, d-na Gabriela Gâlea, care a fost întotdeauna alături de activităţile grădiniţei”, a declarat d-na prof. Cornelia Soporan, directoarea grădiniţei. (C.M.)

[nggallery id=573]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea