Rămâi conectat

Sport

FOTO: De Sărbătorile Pascale, donații de la Șurianu Sebeș pentru cei 4 copii orfani de la Fărău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surianu Sebes solidaritate Farau 2Drama celor 4 frați de la Fărău, rămași fără ambii părinți i-a mișcat și pe fotbaliștii de la Șurianu Sebeș care au decis, în Sâmbăta Mare, să-și doneze două prime pentru a-i sprijini pe cei 4 copii necăjiți.

Apropierea Învierii Domnului reprezintă prilejul să fim mai buni, mai aplecați asupra celor cu o soartă potrivnică, să arătăm solidaritate pentru semenii chinuiți de necazuri și dureri, să le înseninăm destinele.

Sunt momente în care îți dai seama că viața îți dă o lecție. Ce am trăit la Fărău, reprezintă o adevărată dramă, nu se poate explica în cuvinte și în aceste momente în care vezi ce înseamnă durerea, conștientizezi că mereu trebuie să fii bun cu cei din jur. Să le dea Dumnezeu sănătate copiilor ca să aibă puterea să meargă mai departe„, a declarat antrenorul Mihai Manea.

*Gest creștinesc, la fel ca Sportul Petreşti

Surianu Sebes solidaritate Farau 5Armando Popescu și Daniel Popa, oficialii clubului din „Arini”, antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă împreună cu jucătorii Dragoș Pop, Vali Drăgan și Paul Muntean s-au deplasat astăzi,după încheierea partidei din Liga a IV-a în gospodăria celor 4 frați rămași singuri pe lume pentru a le aduce o mică bucurie. Şurianu Sebeş este a doua echipă din Alba, după Sportul Petreşti (Liga a V-a), care îi sprijină pe cei 4 orfani

Recompensele strânse pentru victoriile cu Gaz Metan Valea Lungă și Viitorul Spicul Daia, undeva la 3.000 de lei au fost cedate de jucători transformându-se în cadouri pentru cei 4 frați rămași fără părinți. Un gest creștinesc, o mostră de solidaritate, ce a încercat să ofere o minimă alinare, la copiii din Fărau ajungând o anumită sumă de bani, alimente, mingi și haine.

Sora cea mare de 20 de ani are acum grijă de cei trei frati mai mici, însă le este foarte greu, din toate punctele de vedere. „Acest lucru dovedește faptul că în echipa noastră sunt în primul rând oameni și apoi fotbaliști. Am încercat să fim alături de acești copii care au primit o grea lovitură„, a declarat președintele Daniel Popa.

[nggallery id=2045]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea