Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Cugirul se pregătește de sărbătorile de iarnă. Edilii locali au ridicat bradul de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

brad cugirCa de fiecare dată, și anul acesta reprezentanți ai administrației publice locale din Cugir au ținut să respecte obiceiul care se repetă de peste două decenii și anume acela de a ridica în mijlocul urbei de la poalele Drăganei, tradiționalul brad de Crăciun.

Și cum sărbătorile de iarnă se apropie, edilii au adus dintr-o pădure de pe Râul Mic, un brad măsurând o înălțime de 14 m, după care, cu o macara specială l-au ridicat pe platoul din fața Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului’’ din localitate.

În zilele care urmează, coronamentul deosebit al bradului va fi încărcat cu globuri, ghirlande şi beculeţe brad 2015 cugirmulticolore, menite să confere acestuia un farmec special. Din informațiile primate de la edilii locali, startul aprinderii luminiţelor pomului de Crăciun va fi dat de primarul oraşului Adrian Teban, duminică 6 decembrie, cu ocazia sărbătoririi zilei de „Sfântul Nicolae” şi urmează să strălucească pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Nu va lipsi din decor sania trasă de reni, menită să-i încânte pe cei mici, iar strada ,,Alexandru Sahia’’ va fi decorată cu globuleţe, ghirlande şi instalaţii electrice, reprezentând imagini specifice sărbătorilor de Crăciun.

În jurul bradului, precum și pe o scenă special amenajată în apropierea acestuia, vor fi organizate manifestări artistice consacrate sărbătorilor de Crăciun, printr-un repertoriu divers, susţinut de colindătorii din oraş, dar şi prin corurile bisericeşti care vor concerta în cadrul unor programe cât mai atractive.  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea