Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cu vițelul pasager! Soluție inedită găsită de un șofer din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ardeleanului îi place să se descurge singur! Este și cazul unui bărbat din județul Alba care, adept al celebrei devize liberale „prin noi înşine”, a apelat la o soluție cel puțin inedită pentru transportul unui pasager.

vitel

Fără să știm exact de unde venea, sau încotro mergea, șoferul unui autoturism Volswgen Polo înmatriculat în județul Alba, a fost surprins în trafic având pe bancheta din spate un pasager mai puțin obișnuit. Este vorba, nici mai mult nici mai puțin, de un vițel viu, obișnuit parcă să circule cu mașina, dacă e să ne uităm la calmul pe care îl afișează în imaginile surprinse de un conducător auto care circula în spatele Polo-ului.

Dacă inițial, fotograful de ocazie s-a uitat “ca vițelul la poarta nouă”, după ce s-a dumirit în legătură cu năzdrăvănia conjudețeanului nostru, a imortalizat momentul și a trimis imaginile la redactia stirileprotv.ro.

vitel 2

BT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea