Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU LPS Alba Iulia, victorie detaşată la debutul în Liga 1, scor 94-51 cu BC Sirius 2 Tg. Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

csu-lps-alba-iulia-bc-sirius-tg-mures-4Echipa de baschet CSU LPS Alba Iulia a debutat cu dreptul în noul sezon competițional al Ligii I (eșalonul secund) de baschet feminin, reușind să treacă fără probleme de BC Sirius 2 Tg. Mureș, într-o partidă care a contat pentru etapa a II-a a competiţiei feminine. 

CSU LPS Alba Iulia a învins BC Sirius 2 Tg. Mureș cu scorul de 94-51 (25-6, 26-15, 23-19, 20-11). Echipa antrenată de Nicușor Marcu a dominat de la un capăt la celălalt disputa, neîntâmpinând probleme reale, singurele momente de echilibru existând în sfertul al treilea, și acestea venite pe o perioadă de relaxare a gazdelor. Tinerele sportive albaiuliene au reușit să câștige astfel fără mari probleme toate cele patru sferturi, cu o prestație foarte bună a americancei Kelly Walter, dar și datorită unui joc colectiv foarte reușit. „A fost un meci reuşit, cu realizări bune din puncte de vedere tehnico-tactic. Toate jucătoarele folosite au avut un randament apreciat. A fost primul meci din campionat şi ne dorim să mergem pe aceeaşi linie„, a declarat Nicuşor Marcu.

Astfel, CSU LPS obține primul succes în noua stagiune, dezideratul fiind de a obține promovarea rapidă în primul eșalon baschetbalistic românesc. Trupa din Alba Iulia urmează să întâlnească la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis duminică, 30 octombrie 2016, cu începere de la ora 11.30, o contracandidată directă la promovare, CSU CSM Oradea, în deplasare.

 

Punctele echipei CSU LPS Alba Iulia au fost reușite de: Kelly Walter – 32 de puncte, Adina Ivașcu  – 14 puncte, Georgiana Plăvițu – 12 puncte, Andreea Fleșer – 10 puncte, Iuliana Petrifălean  – 8 puncte, Alexandra Bobar – 6 puncte, Iulia Taltabeț – 6 puncte și Alexandra Boțan – 6 puncte. Au mai intrat în teren Andreea Enache, Ionela Țetcu și Teodora Petrescu. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea