Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU LPS Alba Iulia – Univ. ICIM 2 Arad 76-52 | Victorie concludentă pentru tânăra formație din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU LPS Alba Iulia - ICIM Arad 32La primul joc din 2017 în fața propriilor suporteri, CSU LPS Alba Iulia a învins fără emoții pe Universitatea ICIM 2 Arad, scor 76-52 (18-11, 22-14, 22-12, 14-15), meciul contând pentru etapa a 12 a Grupei a 2-a din Liga 1.

Cu 9 victorii din 10 posibile, formația condusă de Nicușor Marcu este liderul competiției, având 19 puncte și deja calificată la turneul semifinal pentru promovarea în Liga Națională.

Presărată cu destule greșeli de ambele părți, partida a fost la discreția gazdelor, care au controlat ostilitățile, CSU LPS Alba Iulia aflându-se în permanență la conducere.

Fără a forța prea mult, elevele lui Nicușor Marcu au dominat net, primul sfert încheindu-se cu o diferență lejeră, 18-11, fiind clar că CSU LPS Alba Iulia nu va avea nicio emoție. Și în al doilea parțial, tot gazdele au avut inițiativa și la mijlocul partidei ecartul era unul conform cu cursul partidei, 40-25, spre satisfacția celor peste 100 de spectatori.

Diferența a crescut și în sfertul al treilea, în care formația lui Nicușor Marcu a mai adăugat 10 puncte la diferența de pe tabelă, înaintea ultimelor 10 minute scorul fiind 62-37.

Ultimul sfert a contat numai pentru statistică, CSU LPS Alba Iulia relaxându-se la adăpostul avantajului substanțial și a diferenței clare de valoare între cele două combatante, partida nemaiprezentând interes. În consecință, vizitatoarele și-au adjudecat la limită ultimul sfert.

*Mădălina Geleriu, nou transfer al CSU LPS Alba Iulia

CSU LPS Alba Iulia a mutat pe piaţa transferurilor. Formația din Cetatea Marii Uniri a înregimentat-o pe sibianca Mădălina Geleriu, 21 de ani, 172 cm, care în ultimul sezon a jucat la Phoenix Galați, anterior fiind la BCM Tymes Timişoara şi care evoluează pe poziţia 1,2. Nou-venita a stat pe banca tehnică a echipei albaiuliene, dar poate fi folosită abia după 6 februarie, când sunt permise transferurile în eșalonul secund.

Pentru CSU LPS Alba Iulia au înscris Kelly Walter –  34 de puncte, Georgiana Plăvițiu – 15, Alexandra Bobar – 6, Adina Ivașcu – 6,  Alexandra Boțan – 5, Andreea Fleșer – 4, Florina Rusu – 4, Ionela Țetcu – două și și au mai făcut parte din lot Iuliana Petrifălean, Teodora Petrescu.

 

Următoarea partidă va fi în deplasare, cu CS Municipal 2 Satu Mare, luni, 30 ianuarie, ora 13.30.

[nggallery id=3297]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea