Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Zlatna a reluat pregătirile | Andrei Mărginean, convocat iar la naţionala României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Zlatna a reluat la începutul acestei săptămâni pregătirile în vederea sezonului de primăvară, la toate categoriile competiţionale, seniori, juniori A1 şi juniori E.

Obiectivele acestui retur sunt la Liga a V-a un loc pe podiumul seriei ,iar la juniori calificarea în turneele play off atât la juniori A1 cât și la juniori E! Deocamdată nu sunt noutăți în lot, dar sunt discuții cu câțiva copii care și-au manifestat dorința de a veni la gruparea de pe Ampoi, sub comanda lui Ionel Danciar, CS Zlatna fiind un club recunoscut pentru interesul manifestat pentru creşterea fotbaliştilor de viitor

Să mai adăugăm că talentatlul mijlocaş Andrei Mărginean a primit o nouă convocare pentru lotul naţional Under 16 al României, în vederea deplasării în Cipru în 29 ianuarie!

Dar iată efectivul prezent la reunire, CS Zlatna seniori şi juniori A1: Darius Ivinis, Negrusa Eduard, Nistor L, Nistor P, Csiki B, Pușcău A, Cucu B, Bradu A, Kiraly A, Bustan D,Truta V, Mărginean A,Cristea D, Oană I, Tontea M, Dandea C, Gorea B, Carabet M. Absenți: Gașpar A și Târziu M serviciu Pușcău R sesiune la facultate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea