Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS U Craiova 2 – Performanţa Ighiu 1-2 (1-0)| Dublă Romică David şi trupa lui Himcinschi rămâne invincibilă „afară”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu a câştigat astăzi al treilea joc consecutiv în Liga a 3-a, învingând în etapa a 7-a a Ligii a 3-a, la Işalniţa, CSU Craiova - Performanta Ighiu 1 în deplasare, echipa secundă a prim-divizionarei CSU Craiova, scor 2-1 (0-1).

Vizitatorii rămân invincibili în jocurile externe ale sezonului, unde au strâns 10 puncte din 12 posibile, eroul fiind golgheterul Romică David, ce şi-a trecut în cont o dublă. Performanţa a urcat momentan pe podiumul seriei.

*Himcinschi: „În repriza secundă am arătat adevărata faţă”

Nu mă aşteptam să primim o replică atât de dârză, din partea unei echipe foarte tânără, care însă a dovedit maturitate în joc, dorindu-şi cu ardoare punctele. După pauză am arătat o altă faţă, aceea firească şi ne-am impus. Pe terenurile străine, calităţile jucătorilor ies foarte bine în evidenţă, pentru că avem posibilitatea de a dezvolta atacuri rapide şi contraatacuri. Romică David îşi continuă evoluţiile bune, întreaga echipă munceşte pentru atacant, iar Romică este plătit să marcheze. Ca şi majoritatea jucătorilor, Romică are o creştere în joc şi sper ca în viitor cât mai mulţi jucători să deţină oferte de la echipe din eşaloanele superioare, ar fi o mândrie pentru noi„, a spus antrenorul Adorian Himcinschi.

Negură (22) a trimis în bară din lovitură liberă.

Conduşi cu 1-0 la pauză, gol S. Stancu (19) – fază la care Performanţa a solicitat ofsaid, oaspeţii au revenit spectaculos întorcând rezultatul prin golgheterul seriei, Romică David, ajuns la cota 6, al treilea joc la rând în care marchează. Acesta a punctat în minutul 65 şi apoi în minutul 74, din penalty (faultat Fetiţa).

*Romică David: „Mă simt minunat, am încredere în mine, dar pot şi mai mult”

Mă bucur enorm că am reuşit să câştigăm, că mi-am trecut în cont a doua dublă consecutivă în deplasare. Până la urmă totul a reuşit perfect. Am câştigat şi asta contează. Mă simt minunat, am încredere în mine,dar pot şi mai mult. Mulţi nu au avut încredere în mine, dar acum sunt fericit că am reuşit să fiu golgheterul echipei în Liga a 3-a. Mi-aş dori să joc şi la o echipă de eşalon competiţional superior. Dedic golurile domnului Mihai, un apropiat al echipei„, a declarat Romică David.

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a fost învinsă astăzi, scor 1-2, de Performanța Ighiu, într-o partidă disputată la Ișalnița, contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 4. Alb-albaștrii au deschis scorul prin Ștefan Stancu, atacantul craiovean executându-l pe Bodea cu un şut de la zece metri lateral stânga, la colţul lung (’19). Oaspeții au restabilit egalitatea prin Romică David, care a reluat imparabil din centrul careului, după o bâlbâială a defensivei craiovene (’65). Performanța Ighiu a preluat conducerea în minutul 74, în urma unui penalti obținut de Fetița, Romică David executând lovitura de la 11 metri pe sub portarul Laurentiu Popescu.

CSU II Craiova: L. Popescu – Ghincea, Hreniuc, Ciocoteală, Luică – Iuga, Armășelu (’59, Gârbiță), Petre (’64, Căpățână), L. Scarlat – Stancu (’59, Burlacu), Jurj (’78, Peter). Antrenor: Daniel Mogoșanu.

Cartonașe galbene: Petre ’35, Căpățână ’69, L. Popescu ’73 / Rodean ’33, Potopea ’81, Negură ’89.

Cartonaş roșu: Burlacu ’90+3.

Au arbitrat: Ion Marius Marodin – Lucian Țuțu, Viorel Pânzaru.
Observatori: Ioan Tudorică, Ionel Catană.

 

Adorian Himcinschi a mizat pe formula: R. Bodea – Rodean, Ov. Turuş, Potopea, Bălaş (86, Al. Giurgiu) – R. Moga (46, Fetiţa), Negură, Buda (46, Cornea), B. Bărculeţ, Ov. Turuş, R. David (90+2, F. Morar); rezerve.Baba – Toma, Marian

Etapa viitoare, Ighiu întâlneşte pe „Cetate”, Nouva Mamma Mia Becicherecu Mic.

FOTO: Gazeta de Sud.

[nggallery id=1102]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea