Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Crucea Roșie Română Filiala Alba a împărțit pachete alimentare persoanelor nevoiaşe din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crucea Roşie Română Filiala Alba a desfășurat în perioada premergătoare sărbătorilor de Crăciun o campanie de ajutorare a persoanelor nevoiaşe din Judeţul Alba, în colaborare cu primăriile municipiilor Alba Iulia şi Aiud.

crucea-rosie4Peste 200 familii din municipiile Alba Iulia și Aiud, și nu numai, cu situație socio-materială dificilă au primit cate 12 kg de alimente de bază, constând în făină, mălai, orez, fasole, ulei, zahăr, conserve, gris, paste, cozonaci, precum și îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

O parte din alimente au fost asigurate prin programul Banca de Alimente, cea mai mare cantitate însă fiind achiziționată din fonduri proprii. Au fost distribuite astfel peste 2400 de kg de alimente. Organizația noastră recunoaște însemnătatea aportului adus de populație în cadrul programului Banca de Alimente, care există doar datorită oamenilor cu suflet mare din comunitate.

Banca de Alimente este un program naţional derulat de Crucea Roşie Română în colaborare cu lanțuri de magazine importante la nivel națonal; În Judeţul Alba, Carrefour Market este singurul magazin care a acceptat să susţină campaniile umanitare ale Crucii Roşii în acest sens. prin amplasarea unui coş de colectare a alimentelor în care oamenii pot face donaţii de alimente neperisabile, pe tot parcursul anului. Voluntarii Crucii Roşii Române Filiala Alba preiau alimentele, le sortează şi realizează pachete care se distribuie persoanelor vulnerabile.

De asemenea, peste 100 de copii din judeţ au primit cadouri surpriză, donate de angajaţi din cadrul Star Transmission şi Star Assemby, precum şi hăinuţe, jucării sau încălţăminte.

”Aducem călduroase mulţumiri susţinătorilor campaniilor noastre umanitare, persoane fizice şi juridice, precum şi voluntarilor care s-au implicat în realizarea şi distribuţia pachetelor alimentare; cu sprijinul lor, am reuşit să aducem şi în acest an bucurie semenilor care se confruntă cu greutăţi materiale pentru că cel mai frumos cadou este cel pe care îl dăruieşti atunci când este nevoie de el. Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături şi vă urăm tuturor un An Nou fericit, alături de cei dragi!”, transmite Adrian Ionel Duşa, director al Filialei Alba.

[nggallery id=3218]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea