Rămâi conectat

Sport

FOTO: Crosul Tineretului 2014 a avut loc în Cetatea Alba Carolina *Premii atractive pentru participanţi

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BenQ CorporationDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba sărbătoreşte prin diferite manifestaţii „săptămâna naţională a tineretului 2-9 mai 2014”. În acest sens a fost organizat Crosul Tineretului în şanţurile Cetăţii Alba Carolina. Dan Susa, unul dintre organizatori ne-a declarat că evenimentul a fost unul reuşit şi speră ca şi următoarele competiţii destinate „săptămânii tineretului” să fie bifate cu succes.

Iată cum arată clasamentul oficial al competiţiei, iubitorii sportului având de alergat aproximativ 2700 de metri (o tură de Cetate).

*Categoria 14-17 ani Masculin

I. George Fleşer

II. Darius Mărginean

III. Dorin Talgiabue

*Categoria 14-17 ani Feminin

I. Roxana Panţa

II. Luminiţa Moldovan

III. Georgiana Jid

*Categoria 18-35 ani Masculin, un singur participant: Sergiu Parasca Cioca

*Categoria 18-35 ani Feminin

I. Ana Rodean

II. Adriana Cordoş

III. Mihaela Vlas

Premiile oferite de Obiectiv Sport au constat în: cei clasaţi pe prima poziţie a podiumului au primit câte o pereche de mănuşi pentru bicicletă, ocupanţii locului secund câte o şapcă, iar cei clasaţi pe ultima treaptă a podiumului au câştigat fanioane. Au mai fost oferite medalii şi diplome pentru toţi participanţii. Crosul Tineretului a avut şi o tombolă în care a fost pusă în joc o bicicletă oferită de Obiectiv Sport printr-un voucher de 500 de lei. Marele premiu a fost adjudecat prin tragere la sorţi de către Mihaela Vlas. Adriana Cordoş a câştigat tot prin tragere la sorţi un vocuher de 100 de lei pentru „cel mai funny costum”. Deşi nu a fost o categorie pentru veterani, familia sportivă Sufleţel a participat la Crosul Tineretului, primind diplome în semn de recunoştinţă.

[nggallery id=1643]

FOTO: Ilie Cioca


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea