Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Copilul de 13 ani, care a murit în accidentul de la Inoc, era fotbalist și se întorcea cu antrenorul și alți trei colegi de la o competiție sportivă. Mesaje de condoleanțe pe pagina clubului la care activa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un fotbalist de 13 ani, din Cluj, și alți trei colegi de la CS Luceafărul Cluj-Napoca, cu vârste de 12 și 13 ani, au fost răniți în urma unui accident rutier grav petrecut vineri pe DN1, între Alba și Cluj, la Inoc. Mașina în care se aflau era condusă de antrenorul lor și se întorceau spre Cluj de la o competiție sportivă din Drobeta-Turnu Severin.

Tragedia s-a produs în dreptul intersecției cu DJ 103 C, drumul ce duce spre Ciugudu de Jos.

VEDEȚI și VIDEO: Accidentul MORTAL de la Inoc, FILMAT LIVE. Impactul violent dintre cele două autoturisme, în urma căruia și-a pierdut viața un copil de 13 ani și alți 3 au fost răniți

Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că un bărbat de 49 de ani din Aiud, L.I., în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga (spre Ciugudu de Jos) și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Octavia, condus în aceeași direcție de un bărbat de 39 de ani, N.C.I., din Cluj Napoca (antrenorul), care se afla în depășirea unei coloane într-o zonă interzisă (linie continuă).

Băiatul care a decedat era pasager pe locul din față al autoturismului marca Koda Octavia. Cu toate eforturile cu toate eforturile făcute de către medici la fața locului, s-a stins din viață. Colegii lui, trei minori, doi în vârstă de 12 ani și unul de 13 ani,  tot din Cluj, pasageri în autoturism au suferit leziuni corporale ușoare.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la ora 17.40, la km 422, în afara localității Unirea. Cercetările sunt continuate.

Pe pagina clubului la care activau, Academia de Fotbal Luceafărul Cluj-Napoca, a fost pusă o poză de profil complet neagră, în semn de doliu, și au început să apară mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut, și nu numai.

Vestea morții neașteptate a fotbalistului Luceafărul Cluj-Napoca – Osman Kaya – m-a șocat și îndurerat. Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristetea familiei, prietenilor, colegilor, clubului, echipei …..Cred că doar bunul Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul si visul lui s-a oprit aici !În ceruri poate continua dacă ne rugăm și credem! Sincere condoleante! Doamne odihneste-l în pace!”

”Cuvintele sunt seci, în aceste momente. Nici ele nu au viață și nu pot transmite mai nimic. Îmi pare foarte rău pentru că Dumnezeu a ales să-și facă echipa de copii, acolo, în Cer. Este foarte greu de înteles, dar colegul nostru, a fost ales de El. Bunule Dumnezeu, ai grija de el și, te rog, îndeplinește-i visul acolo, să fie fotbalist ! Pace și liniste !

”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această grea încercare”

”Condoleanțe! Gândurile noastre sunt alături de familia lui …”

”Condoleanțe familiei și clubului Luceafărul Cluj”, sunt doar câteva dintre acestea.

Pe aceeași pagină au fost adăugate vineri și fotografii cu copiii fotabliști, Grupa 2004, care a câștigat finala zonală juniori D de la Drobeta Turnu Severin. (A.M.)

[nggallery id=4140]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea