Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Colonelul Cornel-Jenu Cacovean, șef de stat major la Centrul Militar Judeţean Alba, a trecut în rezervă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colonelul Cornel-Jenu Cacovean, care a ocupat funcţia de şef de stat major la Centrul Militar Judeţean Alba, a trecut în rezervă.

Vineri, 30.06.2017, la sediul Centrului Militar Judeţean Alba, în prezenţa reprezentantului eşalonului superior, a comandantului Centrului Militar Judeţean Sibiu, a membrilor familiei, rudelor, prietenilor şi a personalului din unitate, a avut loc ceremonia trecerii în rezervă a ofiţerului.

Comandantul Centrului Militar Judeţean Sibiu, colonelul Adrian Zisu, a dat citire ordinului ministrului apărării naţionale prin care colonelul Cornel Cacovean a fost trecut în rezervă.

Ofiţer cu o carieră de prestigiu desfăşurată în două unităţi de elită din Alba-Iulia (Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” şi Centrul Militar Judeţean Alba), şi-a pus amprenta asupra formării şi şlefuirii pregătirii a 3 promoţii de elevi dar şi al activităţii specifice din Centrul Militar Judeţean Alba.

În cadrul ceremoniei de trecere în rezervă a colonelului Cornel Cacovean, i-a fost înmânată o diplomă de merit pentru întreaga activitate depusă în slujba armatei şi a ţării, iar comandantul Centrului Militar Judeţean Alba, locotenent-colonel Brok Ludovic i-a adresat un mesaj de rămas bun, pensie îndelungată şi mulţumiri pentru tot ceea ce a făurit în cei peste 30 de ani de carieră militară.

[nggallery id=4278]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea