Rămâi conectat

Actualitate

FOTO Colegiul ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, pe primul loc, în clasamentul general, la olimpiada de vară a sportului militar 2015

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a clasat pe primul loc, în clasamentul general, la olimpiada de vară a sportului militar, ediția 2015.

Olimpiada de vara a sportului militar216Festivitatea de premiere a avut loc joi, de la ora 8.30, și a început prin intonarea Imnului Național al României. La ceremonie au participat reprezentanți ai MApN, ofițeri, militari, reprezentanți ai administrației județene, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman și președintele CJ, Ion Dumitrel. Aceștia au înmânat câștigătorilor premii, medalii, cupe și diplome.

La olimpiada sportului de vară, ediția 43, au participat loturile sportive din cele trei colegii militare: Alba Iulia, Breaza și Câmpulung-Moldovenesc. În urma desfășurării competițiilor sportive la atletism, volei fete și băieți, handbal, baschet, tir, tenis de masă și triatlon, colegiul militar albaiulian se situează pe primul loc în clasamentul general, însă este de menționat că și celelalte instituții de învățământ au obținut premii și medalii la probe de individual și la cele pe echipe.

Echipa de pe primul loc a fost premiată de General-maior dr. Ion Ungureanu, locțiitorul Șefului Statului Major al Forțelor Terestre. În clasamentul general, pe locul 2, s-a clasat echipa Colegiului Național ”Dimitrie Cantemir” Breaza, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

Competiția sportivă din acest an s-a desfășurat în perioada 23-28 mai. Festivitatea de deschidere și de premiere a avut loc pe platoul Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”. Festivitatea de premiere s-a încheiat printr-un dans realizat de majoretele Colegiului din Alba Iulia.

[nggallery id=543]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea