Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Circulație blocată, miercuri dimineața, în apropierea Tribunalului din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Un șofer neatent a smuls cablurile de telefonie și TV de pe un stâlp din zonă

Circulația autoturismelor a fost blocată în această dimineață, pentru aproape o oră, în municipiul Alba Iulia, la intersecția străzilor Regina Maria cu Iuliu Maniu, după ce un șofer aflat la volanul unui autovehicul cu gabarit mare a smuls mai multe cabluri care traversau strada.

Deoarece inițial nu se știa dacă între respectivele cabluri căzute pe șosea se află și unele de curent, perimetrul a fost asigurat până la sosirea echipajelor de la Electrica.

Defecțiunea a fost remediată în scurt timp iar în acest moment se fac cercetări pentru depistarea celui care a provocat incidentul.

[nggallery id=985]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alege locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alege locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea