Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Celebrul artist din Alba, Ionuț Fulea, declarat ”cel mai sexy folclorist” de presa mondenă, după ce a slăbit 41 de kilograme într-un timp record

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionuț Fulea, celebrul artist de muzică populară, originar din Sebeș, a slăbit în mod impresionant și este de nerecunoscut. În doar nouă luni de zile, interpretul cu voce de bariton a reușit să scape de un surplus de 41 de kilograme, iar figura pe care o afișează acum i-a surprins pe fani în cea mai recentă  apariție a sa pe scenă.

Dacă vara trecută artistul, în vârstă de 45 de ani, cântărea 126 de kilograme, acum acul cântarului indică doar 85. Rezultatele cântărețului sunt greu de ignorat, având în vedere că de mai bine de 20 de ani acesta și-a obișnuit admiratorii cu o statură impozantă.

Ionuț Fulea a intrat în atenția presei mondene, care l-a declarat cel mai sexy folclorist. Despre secretul transformării sale fizice ”suferite” într-un timp record, scrie revista ”Click”.

”Am încercat de mai multe ori să fac această schimbare. Nu mă mai simţeam bine şi chiar ajunsesem să nu mai pot să dorm. Am ţinut câteva diete. Cu ajutorul uneia am slăbit într-o lună 17 kilograme, însă apoi am pus dublu. Am fost la nutriţionist, am făcut analizele şi aşa am început să ţin, din luna august, dieta mediteraneană. Presupune cinci mese, la interval de patru ore, iar ultima mea masă este la 11 noaptea. Pot să spun că mănânc ce vreau: carne de porc, pui, peşte, curcan, însă gătită la cuptor sau pe grătar, nu prăjită.

Am scos pâinea definitiv din alimentaţie. Am observat o îmbunătăţire şi a sănătăţii şi pot să spun că am reintrat în normal. Toţi au crezut că mi-am tăiat stomacul, dar nu am luat nici o clipă în calcul această variantă. Până şi pe fratele meu, care-şi programase o astfel de intervenţie,  l-am convins să ţină dieta şi are deja rezultate. Acum vin foarte mulţi să mă întrebe cum pot slăbi şi ei ca mine”, a declarat Ionuţ Fulea, pentru revista Click!, care îl descrie ca fiind cel mai sexy folclorist al momentului.

Artistul din zona Ardealului a fost nevoit să renunţe la vechiul costum popular şi să-şi facă altul pe noile măsuri. ”Iniţial l-am modificat, însă am hotărât apoi să-mi fac unul nou. Am schimbat toată garderoba şi probabil o să o mai schimb, pentru că îmi doresc să ajung la greutatea de acum 20 de ani, adică 80 de kilograme”, a conchis artistul de muzică populară.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea