Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: CAȘU Francesca și VÂJDEA George – ”Miss și Mister Boboc”, la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi seară, la Casa de Cultură din Cugir, în prezența a peste 400 de participanți a avut loc Balul Bobocilor al Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, eveniment organizat cu oarecare întârziere față de data la care a fost programat inițial.

Intregul spectacol s-a petrecut în atmosferă de Camelot, fortăreața regelui Arthur.  Bobocii au intrat în scenă îmbrăcați în domni și domnițe, iar decorul îi plasa parcă în mijlocul unei cetăți medievale.

Atmosfera a fost împletită cu numere de dans, muzică, probe de desteritate și umor, dar și alte reprezentații artistice, toate având rolul de a-i duce pe spectatori în fermecata lume a re­gelui Arthur. Din spectacol nu au lipsit luptele între cavaleri, precum și intrigile care au dus, conform mitologiei, la destrămarea Camelotului.

Cele cinci perechi de boboci s-au străduit să își pună în evidență talentele, frumusețea și inteligența, iar înainte de a decide cine este câștigătorul titlurilor nobiliare, au avut loc probe în cadrul căreia “învățăceii” au trebuit să demonstreze ce au învățat în călătoria lor.Intregul spectacol (prezentat excelent de Elena Simon și Marius Dragomir) fost o mare competiție, la finalul căreia cei mai curajoși, cei mai eleganți, cei care au cucerit publicul au fost desemnați rege și regină(Miss și Mister Boboc).

După ce toate atuurile bobocilor au fost pu­se în valoare și toate abilitățile le-au fost tes­tate, Consiliul Ințelepților(juriul) format  din  profesorii: Rodica Florea, Ionuț Iancu, Alexandru Micaciu, Diana Roșu, Liliana Dache, ing.Călin Mureșan și președinții consiliilor elevilor de la cele două colegii locale, s-a re­tras pentru a decide cine va prelua coroana Re­gelui și coroana Reginei, timp în care, publicul  a pe­trecut în compania trupei ,,Amurg Band”. Titlul de ,,Miss și Mister Boboc 2017” a fost acordat elevilor: Cașu Francesca și George Vâjdea- elevi în clasa a IX-a Economic .

Pe locul II s-a situat perechea Stan Ecaterina – Lăcătuș Gabriel;  Locul III: Uritoiu Adriana – Negru Cătălin; Locul IV: Natrapei Adina – Nanu Gheorghe; Locul V: Stan Andreea – Medrea Vlad. Nu putem încheia fătă a  evidenția meritul pe care l-au avut în organizarea acestui eveniment, directorul colegiului prof. Ionuț Iancu, precum și prof. Mariana Jibotean și Diana Roșu.

  (C.P.)

[nggallery id=3528]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea