Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO: Carmen Vasiu – şef de promoţie la Colegiul Economic din Alba Iulia: „O să-mi aduc aminte mereu de anii de liceu”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Carmen Vasiu03Carmen Daniela Vasiu este şeful de promoţie din anul 2013 al Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia după ce a terminat cei patru ani de studiu cu media 9,83. Eleva a reprezentat cu succes Colegiul şi judeţul la Concursul Naţional de Matematică Aplicată, „Adolf Haimovici” în clasa a 9-a când a obţinut menţiune fiind prezentă şi în ultimii doi ani de liceu.

Despre anii de liceu, tânăra îşi aminteşte cu drag şi cu toate că nu a terminat de mult timp studiile deja îi este dor de ceea ce numeşte „cei mai frumoşi ani din viaţă”. „A fost cea mai frumoasă perioadă a vieţii care o să-mi rămână mereu în amintire. Cu toate că nu am terminat de mult timp îmi este dor de colegi, de profesori şi de domnul director” a spus Carmen care a reuşit să obţină rezultate bune la învăţătură fiind pregătită pentru fiecare oră şi cu temele la zi.

În această perioadă eleva pregăteşte examenul de bacalaureat, iar după aceea vrea să îşi continue studiile la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Statistică şi Previziune Economică.

Carmen vrea ca şi în cadrul studiilor universitare să rămână la fel de bine pregătită la învăţătură şi prezentă la activităţile extraşcolare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea