Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Camion plin cu copaci tăiați răsturnat pe DN 1, lângă Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un camion care transporta bușteni de la Reghin la procesatorii de lemn din Sebeș s-a răsturnat luni după-amiază pe DN 1, la intrarea în municipiul Alba Iulia, dinspre Teiuș.

accident camion Alba Iulia (6)

Șoferul camionului care aparține unei firme din Bistrița-Năsăud susține că a ajuns cu autovehiculul cu remorcă în șanț, după ce ar fi fost nevoit să vireze brusc dreapta pentru a evita să intre în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa și care ar fi încetinit înainte să vireze înspre Sîntimbru.

 

Un echipaj de poliție rutieră ajuns la fața locului l-a sancționat contravențional pe șoferul camionului pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Deși inițial transportul nu apărea în sistemul Radarul Pădurilor după numărul de înmatriculare, în urma verificărilor realizate de polițiști în programul SUMAL, s-a constatat că transportul de material lemnos era legal.

Traficul rutier în zonă nu a fost afectat.

B.P.

[nggallery id=654]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea