Rămâi conectat

Sport

FOTO: Bianca Molnar şi Mihaela Acatrinei concurează astăzi la Campionatele Mondiale de Juniori din USA

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela AcatrineiAtletele albaiulience Mihaela Acatrinei şi Bianca Molnar (dublă legitimare LPS Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia) intră astăzi în competiţie la Campionatele Mondiale de Juniori, organizate în perioada 22-27 iulie la Eugene (statul Oregon), în SUA. Sportivele din Cetatea Marii Uniri au bifat de la începutul acestei luni un cantonament centralizat la Snagov, împreună cu antrenorul Gabriel Avram, iar cursa de 10.000 de metri marş este prevăzută pentru miercuri, 23 iulie, la ora 20.25 (ora României).

Delegaţia „tricoloră” deplasată la Campionatele Mondiale de Atletism pentru Juniori este formată din 18 sportivi şi 8 oficiali.

Cele două competitoare nu sunt la prima experienţă internaţională, în 2013 bifând alte participări de calibru: Bianca Molnar (locul 12 la Campionatele Mondiale de juniori 2 de la Doneţk, respectiv poziţia a 19-a la europenele de juniori) şi Mihaela Acatrinei (locul 12 la Campionatele Europene de juniori 1 din Italia). Romania

Calificarea în sine reprezintă o performanţă însemnată pentru fete. Ne zbatem în sărăcie şi în consecinţă nu putem emite prezenţii la rezultate notabile. Condiţiile de care au beneficiat cele două sunt departe de pretenţiile normale pentru a face performanţă reală. Personal aştept de la ele clasări cât mai bune, dar în primul rând să-şi îmbunătăţească recordurile personale. Dacă ar reuşi acest lucru, locurile ocupate nu ar mai conta”, a precizat Gabriel Avram, antrenor care se mândreşte că este printre puţinii din ţară cu doi sportivi selecţionaţi pentru această grandioasă întrecere atletică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea