Rămâi conectat

Sport

FOTO: ASC Pianu – Viitorul Sântimbru 0-1 (0-0), în partida derby a etapei a treia din Liga a 4-a | Echipa lui Dan Comșa rămâne lider

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASC Pianu şi Viitorul Sântimbru s-au înfrunASC Pianu - Viiitorul Santimbru 9tat în deschiderea etapei a 3-a din Liga a 4-a, într-un derby ce a avut loc la Vinţu de Jos, vizitatorii impunându-se cu 1-0 (0-0), grație reușitei semnate de Ștef (85).

Ex-uniristul intrase cu 5 minute mai devreme și a punctat la debut. Viitorul Sântimbru rămâne lider, cu maximum de puncte după 3 runde. „Am avut un meci foarte greu, întrucât majoritatea jucătorilor veneau de la muncă și erau obosiți. ASC Pianu reprezintă o formație foarte bună, am luat trei puncte importante„, a precizat Dan Comșa, antrenorul primei clasate.

*Gazdele au acuzat arbitrajul

Cei de la Pianu au acuzat arbitrajul, sușținând că reușita lui Ștef a fost înscrisă din poziție de ofsaid. „Noi încercăm să jucăm fotbal, să fim o echipă competitivă. Am crescut de la meci la meci, nu vreau să mă leg de arbitraj dar golul a fost înscris dintr-un ofsaid de 2 metri. Normal că sunt dezamăgit de acest eșec, câtă vreme primim gol din greșeli de arbitraj„, a spus antrenorul Adrian Fusle Țana.

Ambele combatante au revendicat câte un penalty, cei de la Pianu în actul întâi, pentru un henț, iar liderul în actul secund.

*Inspirația lui Comșa

Un meci echilibrat în prima parte, ce a avut în actul secund accdente de dominare din partea amfitrionilor a fost tranșat grație inspirației antrenorului Viitorului, Dan Comșa, ce a mutat câștigător, aruncându-l în teren în minutul 80 pe Ștef, ex-uniristul ce a înscris un gol de trei puncte, după lansarea lui Al. Dreghiciu. Altfel, să precizăm că Mureșul Vințu, o altă pretendentă la promovare l-a împrumutat pe A. Păcurar la Inter Ciugud și pe I. Coman înapoi la Dalia Sport Daia.

[nggallery id=937]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea