Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Artistul albaiulian, Valerian Paraschiv, desemnat să creeze premiile pentru o competiție internațională de atletism din Florida

Ziarul Unirea

Publicat

în

Artistul albaiulian, Valerian Paraschiv a fost desemnat să creeze premiile pentru atleții câștigători ai unei competiții organizate în săptămâna 17-23 noiembrie, în orașul Fort Lauderdale din Florida.

Organizatorii competiției, Andrei si Claire Nana s-au întâlnit cu artistul în luna octombrie, după un proces îndelungat de selecționare și au fost foarte impresionați de creativitatea lui.

Atleți din SUA, Canada, Columbia, Suedia, Danemarca, Italia, Philipine, Ungaria, Serbia, Lituania au concurat la diferite probe de alergat. Competițiile de atletism de 6 zile devin din ce în ce mai populare. La aceste competiții atleții aleargă pe o durată de 144 ore cu pauze foarte scurte sau fără pauze.

Aceste competiții au început cu sute de ani în urmă și au fost limitate la doar 6 zile, din motive religioase, pentru că atleții nu au primit permisiunea de a concura în ziua de duminica.

Competiția de săptămâna trecută a fost câștigată de danezul Jesper Olsen care a reușit să alerge 712,5 kilometri. Pe locul doi a terminat sârbul Jovica Spajic cu un total de 682,3 kilometri, urmat de italianul Michele Notarangelo cu un total de 668,8 kilometri.

Comunicat de presă

[nggallery id=2654]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea