// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO Artistul albaiulian, Valerian Paraschiv, desemnat să creeze premiile pentru o competiție internațională de atletism din Florida

Valerian ParaschivArtistul albaiulian, Valerian Paraschiv a fost desemnat să creeze premiile pentru atleții câștigători ai unei competiții organizate în săptămâna 17-23 noiembrie, în orașul Fort Lauderdale din Florida.

Organizatorii competiției, Andrei si Claire Nana s-au întâlnit cu artistul în luna octombrie, după un proces îndelungat de selecționare și au fost foarte impresionați de creativitatea lui.

Atleți din SUA, Canada, Columbia, Suedia, Danemarca, Italia, Philipine, Ungaria, Serbia, Lituania au concurat la diferite probe de alergat. Competițiile de atletism de 6 zile devin din ce în ce mai populare. La aceste competiții atleții aleargă pe o durată de 144 ore cu pauze foarte scurte sau fără pauze.

Aceste competiții au început cu sute de ani în urmă și au fost limitate la doar 6 zile, din motive religioase, pentru că atleții nu au primit permisiunea de a concura în ziua de duminica.

Competiția de săptămâna trecută a fost câștigată de danezul Jesper Olsen care a reușit să alerge 712,5 kilometri. Pe locul doi a terminat sârbul Jovica Spajic cu un total de 682,3 kilometri, urmat de italianul Michele Notarangelo cu un total de 668,8 kilometri.

Comunicat de presă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419