Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”ARȘI LA BUZUNAR” după ce și-au aruncat gunoiul pe domeniul public din Alba Iulia – O albaiuliancă și un bărbat din Mihalț, amendați cu câte 400 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali albaiulieni au organizat în data de 01 februarie a.c. o acțiune care a avut drept scop: identificarea şi sancţionarea persoanelor domiciliate în alte localități, care depozitează deşeuri de orice tip pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma acțiunilor specifice de pândă efectuate la containerele de pe raza municipiului, cât și în zonele unde au apărut „rampe clandestine de depozitare a deșeurilor’’, polițiștii locali au surprins 2 persoane în timp ce aruncau deșeuri menajere și industriale.

Prima persoana surprinsă, numitul C.M., este domiciliat în Com. Mihalț. Acesta a fost surprins în timp ce arunca 2 saci de reziduri menajere la containerele amplasate pe str. Arnsberg.

Numita G.C.G., domiciliată în Alba Iulia, a fost surprinsă aruncând deșeuri industriale pe rampa clandestina situată la intersecția Șoselei de Centură cu Calea Ciugudului.

Drept urmare, persoanele în cauză au fost interceptate, legitimate și sancționate, conform prevederilor Art. 2, Cap. B, Pct.20 din H.C.L. nr. 299/2006 Mod. cu HCL nr. 138/2007, cu amenzi în cuantum de 400 lei.

Polițiștii locali vor continua acțiunile de supraveghere atât la rampele clandestine de la intrările din oraș, cât și la containerele din municipiu în vederea prevenirii unor astfel de fapte cu caracter ilicit.

[nggallery id=3359]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea