Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, APEL UMANITAR: O familie numeroasă din Alba Iulia a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie numeroasă din Alba Iulia, cartierul Partoș, a rămas în prag de sărbători fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu produs în urmă cu aproape o săptămână, iar o firmă de construcții, la care lucrează unul dintre membrii acestei familii, se oferă să le reconstruiască locuința, însă are nevoie și de ajutorul nostru.

”APEL UMANITAR. În prag de sărbătoare, această familie a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu produs duminică, 9 aprilie în Partoș. Bobi, tânărul de la care am aflat despre această tragedie produsă în viața lor, lucrează în construcții la firma tatălui meu, angajat cu contract de munca iar împreună cu colegii de la firmă o să reconstruiască casa de îndată ce va putea să intre în posesia unor materiale de construcții”, se arată într-un anunț postat pe Facebook, care însoțește fotografiile de mai jos.

În urma incendiului, ”au rămas doar hainele de pe ei”, iar aceștia locuiesc în locuința unei rude și dorm toți într-o cameră, potrivit sursei citate.

”Aceste suflete vă roagă să îi ajutați cu orice puteți: haine, alimente, materiale de construcții… Pentru donații de orice fel, vă rog, să îl contactați pe Bobi la numărul de telefon 0730 821 093”, se arată în postare.

Totodată, internauții scriu că vor colecta, vineri, haine și alimente pentru a le dona înainte de sărbători familiei fără adăpost.

”Fac un apel la cei care nu pot să rămână indiferenți la o astfel de situație tragică, iar MÂINE (n.a. vineri)  vom colecta alimente, haine și ce considerăm că au nevoie apoi ne vom deplasa la Partoș. Vă rog să-mi scrieți cât de repede, mulțumesc!”, a scris, joi, Adelina Alexandra Joldiș.

[nggallery id=3792]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea