Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Alexandra Chirilă și Eduard Soreață, Miss și Mister Boboc 2016, la Colegiul Național ”David Prodan” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

balul-bobocilor-colegiul-david-prodan-cugir07Casa de Cultură din Cugir a găzduit, vineri, 25 noiembrie,  începând cu ora 18:00, ediția 2016 a Balulului Bobocilor, eveniment desfășurat în organizarea Consiliului elevilor de la Colegiului National ”David Prodan” Cugir.

Tema aleasă de organizatori ”La circ” a fost urmărită de peste 350 de elevi și cadre didactice atât de la colegiul amintit cât și de la alte institutii școlare din oraș. Povestea are ca subiect o situație în care circarii demisionează, iar animalele sunt duse departe de locul unde trebuia să aibă loc reprezentația.  Se pune problema, ce e de făcut?  Totuși există o salvare și circul mai are o șansă : ultimii trei clowni care au rămas pot să salveze circul. Ei vor organiza un interviu, iar pe baza CV-urilor și a probelor la care o să fie supuși posibilii circari, clownii vor putea alege doi noi colegi, pentru început și astfel vor reuși să meargă mai departe.

Programul a fost destul de variat, plin de suspans și umor, constând în mai multe probe și anume:  prezentare, costume, teatru – Presecan Laurentiu si Banu Ioana; întrebari de cultura generala;  dans sportiv – Prodan Eric si Maieraş Castilia;  proba zahar si mentosane (fete);  pantomima – Oarga Rares, Plitea Dragos, Jurj Denis si Caraman Maria,  dans; dans Sportiv – Stoian Radu si Vesa Bianca; poveste cu diferite cuvinte (baieti);  dans Modern – Sideriaş Sonia si Rotar Francesca; Proba făina;  Cantece la chitara + voce – Jurj Denis, Dache Adrian si Presecan Laurentiu.

Membrii juriului, format din: Oarga Serafina, Pătroescu Cristina, Voisan Diana, Rotar Dorina(prof. la Colegiul ,,David Prodan”), din parte Consiliului elevilor Colegiul ,,David Prodan” –  Stefanescu Ionela,  din partea comitetului de parinti – Oarga Ovidiu, din partea Colegiului Tehnic ,,ID Lăzărescu” –Dicu Robert și Mureșan Călin – din partea foștilor elevi i-au ales ,,Mister și Miss Boboc”  pe  Soreață Eduard si Chirilă Alexandra.

Locurile următoare au fost ocupate de: 1.Herlea Alexandru si Gligor Adina. 2. Sbuchea Darius si Tomuța Adina. 3.Drogoțel Răzvan si Trif Denisa. 4.Albu Darius si Crişan Andreea. 5.Neag Narcis si Matei Roxana.

Mister/Miss Popularitate: Herlea Alexandru si Tomuța Adina; Mister/Miss Metamorfoze: Sbuchea Darius si Gligor Adina.

La final. Trupa ,,AMURG„ a colegiului a susținut un concert la care au luat parte participanții la Balul Bobocilor. (C.P.)      

Foto: Rareș Oargă

[nggallery id=3056]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea