Rămâi conectat

Sport

FOTO: Albaiulianul George Ileană a câștigat locul I la Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul George Ileană a reușit să ajungă  pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia, care s-a desfășura,t în perioada 26 noiembrie 2014 – 04 decembrie 2014, în orașul Juiz de Fora situat la 189 km de Rio de Janeiro.

[nggallery id=2744]

La doar 13 ani, Ileană are în palmares numeroase trofee câștigate în țară și străinătate.

Bucurându-se de susținerea IPEC SA, George a reușit prin prestația sa excepțională să se facă remarcat dintre 500 de concurenți din 27 de țări participante la campionatul din Brazilia.

Premiere CN Seniori Baia Mare 2014IPEC SA promovează campionii, un alt exemplu fiind Mihnea Costachi, un talentat șahist albaiulian care în acest sfârșit de săptămână a câștigat locul II la Campionatul Național de Seniori de la Baia Mare. Mihnea este cel mai tânăr maestru FIDE din istoria județului Alba.

Ambii campioni sunt pregătiți de antrenorul Marius Ceteraș și sunt sprijiniți de o companie care crede în potențialul românilor și investește activ în ei.

Despre IPEC SA:

Pentru IPEC principiul pe această direcție este acela de a participa la construcția comunității din care facem parte și în care își desfășoară activitatea cei peste 750 de colegi ai noștri, ca parteneri.

Dincolo de tehnologie și inovații, IPEC acordă o atenție deosebită oamenilor din companie și încearcă să atragă cele mai promițătoare talente încă de pe băncile liceelor și facultăților.

Ce mai importantă valoare a companiei IPEC o reprezintă oamenii. O companie este formată din oameni. În spatele procentelor și a cifrelor se află tot oameni. Doar prin ei și alături de ei IPEC se poate dezvolta. IPEC este în acest moment rezulatul unei frumoase combinații de caractere și valori. Specialiști din toate domeniile care au contribuit și contribuie la bunul renume pe plan internațional al companiei, din punct de vedere al seriozității și calității produselor livrate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea