Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Albaiulianul care a împușcat în față un tânăr cu care a avut un conflict – arestat pentru 30 de zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

infractori alba iulia003Iulian Adrian Iordache, albaiulianul care, în după amiaza zilei de 6 august a.c., în timp ce se afla pe strada Livezii, a folosit o armă pentru tir sportiv, cu ocazia unui conflict avut cu alţi doi tineri, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Potrivit IPJ Alba, cei trei au fost reţinuți pentru 24 de ore și au fost prezentați, ieri, la Judecătoria Alba Iulia. Faţă de aceştia au fost dispuse următoarele: măsura preventivă a controlului judiciar faţă de Nicolae Gavrilă, de 28 de ani şi Silviu Boca, de 21 de ani şi măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de Iulian Adrian Iordache, de 28 de ani.

Reamintim că Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, miercuri, cu privire la faptul că, pe strada Livezii are loc o altercație între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi care au intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 15,00, între F.C.L., de 27 de ani, G.N., de 28 de ani, pe de o parte și I.I.A., de 28 de ani, pe de altă parte, a avut loc un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.

În timpul conflictului I.I.A. a folosit o armă neletală cu aer comprimat, cu destinația tir sportiv, provocându-i lui F.C.L. leziuni în zona feţei.

Din cercetări a rezultat că I.I.A. deţinea arma în mod ilegal, aceasta făcând parte din categoria armelor neletale supuse autorizării.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de I.I.A., care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă fără drept, precum şi faţă de G.N.A. pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice şi B.S.R., de 21 de ani, din Alba Iulia, pentru comiterea infracțiunii de favorizare a infractorului, în legătură cu care poliţiştii au stabilit că, după comiterea faptei de către I.I.A., a dus arma neletală şi a ascuns-o la locuinţa sa.

[nggallery id=2159]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea