Rămâi conectat

Sport

FOTO. Albaiulianul Alexandru Macalet a câștigat Cupa Salina Turda, singura competiție de șah din România care se desfășoară în subteran

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

In perioada 17-20 iunie, Salina Turda a fost gazda unui festival international sahist pentru juniori, la care au participat peste 150 de copii din Romania si Republica Moldova. Aflata deja la a 3-a editie, Cupa Salina Turda este singura competitie sahista din Romania care se desfasoara in subteran, intr-unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Transilvania.

Desi in varsta de doar 6 ani, albaiulianul Alexandru Macalet si-a adaugat in palmares al treilea turneu de incepatori castigat, dupa succesele obtinute la Deva si Cluj-Napoca. castigand toate cele 5 partide jucate la grupa sa de varsta. O alta medalie de aur in grupele pentru copii nelegitimati a fost obtinuta de Tudor Topala (8 ani), in timp ce Antonia Stremtan (9 ani) a obtinut medalia de argint.

Bune au fost si evolutiile juniorilor din judetul Alba care au evoluat in grupele pentru copii legitimati, Arion Ilie (13 ani), George Plesa (9 ani), Andrei Simina (8 ani) si Alexandru Simina (7 ani) obtinand cate 4 puncte din 7 meciuri jucate impotriva unor adversari mult mai experimentati.

[nggallery id=4221]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea