Rămâi conectat

Sport

FOTO: aiudeanul Raul Şteau, dublă pentru România Under 16 | „Tricolorii” au învins Polonia cu 2-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Şteau a reuşit prima sa dublă pentru România Under 16, reprezentativa „tricoloră” câştigând partida amicală cu Polonia, scor 2-0 (1-0), disputată la Buftea.

Reuşitele fotbalistului din judeţul Alba, ce aparţine de Viitorul Abrud sunt întâiele la nivelul formaţiei naţionale, talentatul mijlocaş împrumutat la Viitorul Cluj aniversându-şi recent vârsta de 16 ani, în stagiul de pregătire din Macedonia. Şteau a fost folosit timp de 69 de minute de selecţionerul Sorin Colceag, iar zlătneanul Andrei Mărginean a intrat în finalul jocului, cei doi „albanezi” fiind nelipsiţi de la acţiunile „tricolorilor mici”.

Reprezentativa U16, antrenată de Sorin Colceag, a învins ieri elecționata similară a Poloniei, într-un meci de pregătire disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Tricolorii au început foarte bine partida și au deschis scorul în minutul 11, după o acțiune frumoasă fructificată de Raul Șteau, fotbalist care se pregătește la Centrul de Excelență de la Deva. La pauză, avantajul României putea fi mai mare, dar șutul lui Alex Dumitru s-a dus puțin pe deasupra porții, iar lobul lui Dumitrescu a trecut puțin alături. Repriza a doua a început la fel de bine pentru jucătorii noștri, iar Șteau a reușit să marcheze din nou, de data aceasta de la 11 metri, dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut. Tabela nu s-a mai modificat până la final, deși Toma a avut o bună ocazie de a înscrie.

Cele două formații se vor întâlni din nou joi, 25 mai, tot la Buftea.

ROMÂNIA U16 – POLONIA U16 2-0
A marcat:
R. Șteau (11, 61 pen.)

ROMÂNIA: 1. Al. Șerban – 2. Al. Georgescu (15. R. Ilan, 69), 3. G. Boloca (13. M. Chiorean, 79), 4. A. Vlad, 5. A. Dumitrescu – 8. C. Albu (Cpt.) (16. Ad. Mărginean, 79) – 7. A. June, 6. R. Șteau (17. Al. Negrean, 69), 10. V. Mitrea (14. R. Drăgușin, 79), 11. Al. Dumitru (19. R. Matiș, 79) – 9. D. Toma (21. Al. Bodea, 79). Antrenor: Sorin Colceag. Rezerve: 12. R. Ducan, 18. M. Nițescu, 20. Cl. Stan, 22. L. Niță.

Sursa, text-foto: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea