Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Agapa horenilor” – petrecere oferită de primarul Corneliu Olar locuitorilor comunei, în cea de-a doua zi de Rusalii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corneliu Olar – proaspăt ales primar în comuna Horea la alegerile locale din urmă cu două săptămâni – a invitat localnicii la ,,Agapa horenilor” în după-amiaza celei de-a doua zi de Rusalii, aceștia petrecând în pensiunea ,,Căsuța din povești” și pe platoul din apropierea acesteia, aflate în centrul localității.

serbare Horea010Astfel, participanții au avut parte până seara de distracție, mici, bere, muzică populară interpretată de Taraful ”Moțul” din Horea și solistul Radu Sicoe, dar și de posibilitatea de a naviga cu o plută nouă pe valea Arăzii, reprizele scurte de ploaie nereușind să strice petrecerea la care au asistat invitați și din alte părți sau turiști aflați în trecere.

Primarul Corneliu Olar a declarat cu modestie că a ales această zi de sărbătoare pentru ca să poată oferi horenilor distracție, o ,,masă colegială” și muzică populară deoarece nu a făcut așa ceva înainte de a fi ales primar, iar petrecerea a fost una ”mută”, fiind lipsită de discursuri politice și alte cuvinte de mulțumire adresate locuitorilor. Acesta doar a întreținut atmosfera și invitații din balconul pensiunii ,,Căsuța din povești”, dovedind că este o bună gazdă pentru toți cei prezenți.

Fost primar al comunei între 1996-2008 și deputat în Parlamentul României în perioada 2008-2012, Corneliu Olar a fost ales în urmă cu două săptămâni primar în Horea cu un procent de peste 71% din partea Partidului Național Liberal, acest partid obținând un număr de 7 consilieri locali din totalul celor 11 existenți în Consiliul Local Horea.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=2325]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea