Rămâi conectat

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Pandurii 2 Tg. Jiu 1-2 (1-0) | Eșec dramatic, în prelungiri, pentru „alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

afc-unirea-alba-iulia-pandurii-tg-jiu-2AFC Unirea 1924 Alba Iulia a  pierdut dramatic, la Zlatna, după ce a condus până în minutul 89, partida cu Pandurii Tg. Jiu 2, scor 1-2 (1-0)!!!

Finalul a fost unul incendiar, în minutul 89, Ioani deviind în poarta lui Suciu un balon centrat de Brânzan, iar lovitura dureroasă pentru uniriști a venit în prelungiri, în minutul 90+2, când Pirtea a înscris cu un șut extraordinar la colțul lung.

Cu un singur punct din trei jocuri pe teren propriu, Radu Andone își simte periclitată poziția pe banca tehnică!!

Problemele la AFC Unirea 1924 Alba Iulia sunt mai ales de natură financiară, întrucât Mihai Hauptkorn este de negăsit în ultimele două săptămâni, existând o răceală între acesta și formația din Cetatea Marii Uniri, căutându-se noi soluții de susținere a echipei.

Scorul a fost deschis de S. Culda (31, din penalty), după o fază în care Selagea a fost obstrucționat de portarul advers, dar în ultima jumătate de oră, amfitrionii au rămas fără „benzină”, au ratat prin Crăciunesc ocazia desprinderii, moment poate decisiv și au capotat într-un final șocant. Până atunci, portarul Cătălin Suciu a avut câteva intervenții de senzație, prin care și-a păstrat plasa imaculată, reduta căzând însă în ultimele secvențe. Eșecul a adus nervi pe banca tehnică a gazdelor, iar Sulea a avut o reacție necontrolată, vărsându-și năduful pentru că nu a jucat, episod pentru care va fi sancționat.

*Radu Andone: „Am pierdut nemeritat!”

Ghinionul și-a spus cuvântul, este păcat de munca băieților. Am ratat un rezultat foarte important pentru noi, o victorie care ne dădea încredere. Trebuie să învățăm din greșeli, să ne concentrăm mai mult. Consider că am pierdut nemeritat cele trei puncte, ghinionul și-a spus cuvântul„, a apreciat Radu Andone.

Bilanțul acestuia nu este unul liniștitor, după ultimele trei întâlniri oficiale în care elevii săi au strâns un singur punct și au marcat o singură dată din penalty.

 

Unirea: Căt. Suciu –  N. Rus, Mardare, M. Oprea, Ad. Matei,  B. Goguța, Selagea (cpt.), B. Ștef, Crăciunesc, Lăsconi,  Culda (An. Petric,  Scrob,  Ioani, Sulea, F. Morar, Joldeș, Onacă).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea