Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Acţiune pentru siguranţa cetăţenilor din Alba Iulia şi din localităţile rurale învecinate municipiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 70 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au acţionat săptămâna trecută în municipiul Alba Iulia si în comunele arondate, pentru creșterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea accidentelor rutiere. Au fost verificate peste 800 de autovehicule, 59 de societăţi comerciale şi 20 de obiective asigurate cu pază. Poliţiştii au aplicate 373 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 7 infracțiuni.

În perioada 30 – 31.03.2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului şi a comunelor arondate, o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop menținerea climatului de siguranță civică şi prevenirea infracțiunilor şi abaterilor de natură contravențională.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, de la secţiile de poliţie rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi de poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, în total peste 70 de cadre care au folosit 21 de autospeciale.

În cadrul acţiunii au fost verificare 813 autovehicule, 59 de societăţi comerciale, 20 de obiective asigurate cu pază şi au fost legitimate 697 de persoane.

Poliţiştii au constata 7 infracțiuni, din care 6 la regimul rutier şi au aplicate 373 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 75.795 lei, majoritatea pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

[nggallery id=3714]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea