Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Accident rutier, la Șard. Coliziune față-spate între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs luni, în jurul orei 14.40, pe raza localității Șard, între stația de carburanți și calea ferată.

Din primele date, este vorba despre o coliziune față-spate între două autoturisme.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru a efectua cercetări și o echipă medicală, pentru a acorda îngrijiri unei femei în vârstă de aproximativ 60 de ani, pasageră într-unul dintre autoturismele implicate, care acuza dureri la spate.

UPDATE: ”La data de 20.02.2017, în jurul orei 14.30, pe strada Principală din localitatea Şard, F.I., de 74 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, o femeie de 73 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

sursa foto:facebook – Info Trafic jud. Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea